အကောင့်ဖျက်သိမ်းရန် iOS app အတွင်းရှိ ထိန်းချုပ်မှုကို အသုံးပြုပါ။ ဝင်ရောက်ခွင့်၊ ပြင်ဆင်ခြင်း သို့မဟုတ် မည်သည့်ပို့ဆောင်နိုင်သော မိတ္တူတစ်ခုအတွက် သင့် Recallr အကောင့်နှင့် ပတ်သက်သော အီးမေးလ်မှ တောင်းဆိုပါ။
Recallr အတွင်း ထိန်းချုပ်မှုများ
ဘရိန်းကို ပြန်လည်သတ်မှတ်ရန်
နုတ်စ်များ၊ ဂရပ်ချိတ်ဆက်မှုများ၊ အားနည်းချက်များနှင့် ဖန်တီးထားသောမေးခွန်းများကို ဖယ်ရှားသည်။ မှတ်စုများ၊ စကားပြောများနှင့် သင့်ပရိုဖိုင်ကို ထားရှိသည်။
Recallr ကို ချိတ်ဆက်ထားသော မှတ်ဉာဏ်ကို အကုန်ဆုံးရှုံးခြင်းမရှိဘဲ ပြန်လည်တည်ဆောက်လိုသောအခါ အသုံးပြုပါ။ဒေတာအားလုံး ဖျက်ပါ
မှတ်ဉာဏ်များ၊ မှတ်စုများ၊ စကားပြောများနှင့် ပေါင်းစည်းမှုမှတ်တမ်းများအပါအဝင် သိမ်းဆည်းထားသော ထုတ်ကုန်ဒေတာများကို ဖယ်ရှားပြီး ပရိုဖိုင်ကို ပြန်လည်သတ်မှတ်သည်။
သင့် အတည်ပြု အကောင့်က တူညီတဲ့ လော့ဂ်အင်နဲ့ ပြန်စတင်နိုင်ဖို့ ရှိနေပါသည်။အကောင့်ဖျက်ပါ
ပရိုဖိုင်၊ ထုတ်ကုန်မှတ်တမ်းများ၊ အကောင့်မီဒီယာနှင့် အတည်ပြုမှတ်တမ်းကို ဖယ်ရှားသည်။
ဒီ မပြန်လည်ပြောင်းလဲနိုင်တဲ့ လုပ်ဆောင်ချက်ကို လုပ်ဆောင်မတိုင်မီ အက်ပ်က DELETE လို့ ရိုက်ထည့်ဖို့ တောင်းဆိုပါတယ်။သင်သည် ထုတ်ကုန်မျက်နှာပြင်များမှ တစ်ခုချင်းစီမှ မှတ်စုများ၊ စကားပြောများနှင့် အခြားအရာများကို ဖျက်နိုင်သည်။ ဖုန်းမှ အက်ပ်ကို ဖျက်ခြင်းသည် မိုဃ်းကွန်ရက်အကောင့်ကို ဖျက်ခြင်း မဟုတ်ပါ။
ဝင်ရောက်ခြင်း၊ ပြင်ဆင်ခြင်းနှင့် ပို့ဆောင်နိုင်ခြင်း
လိုအပ်သော ထိန်းချုပ်မှု မရှိပါက သင့် Recallr အကောင့်မှ အီးမေးလ်ပို့ပါ။ မည်သည့်အကောင့်နှင့် ပတ်သက်သည်ကို ပြောပြပြီး လိုချင်တာကို ပြောပါ။ စကားဝှက်၊ အတည်ပြုသင်္ကေတ သို့မဟုတ် ကိုယ်ရေးအချက်အလက် များမပေးပို့ပါနှင့်၊ ကျွန်ုပ်တို့ တောင်းဆိုပါကသာ အတည်ပြုခြင်းအဆင့်ကို လုပ်ဆောင်ပါ။
လှုပ်ရှားမှုမပြုမီ သင့်အကောင့်ကို ထိန်းချုပ်မှုရှိကြောင်း အတည်ပြုနိုင်ပါသည်။ သက်ဆိုင်ရာ ဥပဒေအရ လိုအပ်သည့် အချိန်အတွင်း တုံ့ပြန်မည်ဖြစ်ပြီး တောင်းဆိုမှု၏ အစိတ်အပိုင်းတစ်ခုကို မဖြည့်ဆည်းနိုင်ပါက ရှင်းပြပါမည်။
ချိတ်ဆက်ထားသော အကောင့်များနှင့် ခွင့်ပြုချက်များ
- 1Recallr အတွင်း ချိတ်ဆက်မှု ဖြုတ်ပါ
ပေါင်းစည်းမှုဧရိယာကိုဖွင့်ပြီး provider ကိုဖြုတ်ချပြီး အနာဂတ် Recallr တောင်းဆိုမှုတွေကို ပိတ်ထားပါ။
- 2ပံ့ပိုးသူတွင် ပယ်ဖျက်ပါ
အပိုတစ်ခုရပ်တန့်ရန် Recallr သို့မဟုတ် Pipedream ကို ချိတ်ဆက်ထားသော ပံ့ပိုးသူ၏ အကောင့်လုံခြုံရေး ဆက်တင်များမှ ဖယ်ရှားပါ။
- 3သိမ်းဆည်းထားသော မိတ္တူများကို သီးခြား ဖျက်ပစ်ပါ
ချိတ်ဆက်မှု ဖြုတ်ခြင်းသည် မင်းက Recallr မှာ သိမ်းဆည်းထားပြီးဖြစ်သော ဖိုင်များ၊ အခမ်းအနားများ၊ စာတိုများ သို့မဟုတ် အကျဉ်းချုပ်များကို ဖျက်ပစ်ခြင်း မဟုတ်ပါ။
Recallr Buddy ထိန်းချုပ်မှုများ
Eligible စာမျက်နှာ ဓာတ်ပုံများကို ဒေသတွင်းတွင် ကိုင်တွယ်မည် မဟုတ်သောအခါ Observe တပ်များကို ပိတ်ထားပါ။
ဒေသခံ ပတ်ဝန်းကျင် အရာဝတ္ထုများကို သင့် Recallr အကောင့်တွင် မရေးသားချင်လျှင် ဒီအဆက်ပြောင်းကို ပိတ်ထားပါ
Recallr ကို သင့်လိုချင်တဲ့ အလုပ်တွေမှာသာ ဖွင့်ထားပါ၊ ကလစ်နှိပ်၊ ရိုက်ထည့်၊ စကရောလ်လုပ်၊ ကီးများနှိပ်ခြင်း သို့မဟုတ် မြင်သာနေသောတက်ဘ်ကို ဖမ်းယူခြင်းလုပ်ဆောင်နိုင်စေရန်။ အလုပ်ပြီးသွားရင် ပိတ်ထားပါ။
Ambient Delete နှင့် Forget ထိန်းချုပ်မှုများသည် ကိုက်ညီသော ဒေသခံ extension မှတ်တမ်းများကို ဖျက်ပစ်သည်။ မှတ်တမ်းတစ်ခုကို Recallr တွင် ရေးသားပြီးသားဖြစ်ပါက၊ အဝေးမှတ်ဉာဏ်ကို သီးခြား ဖျက်ပစ်ပါ။ Extension ကို uninstall လုပ်ခြင်းသည် extension storage ကို ရှင်းလင်းပေးသော်လည်း သင့် Recallr အကောင့်ကို မဖျက်ပါ။
ဝက်ဘ်ဆိုက် အမှတ်အသားများနှင့် ဆက်သွယ်မှုများ
သင်၏ ဘရောက်ဇာ၏ ဆိုက်ဒေတာ ထိန်းချုပ်မှုများကို အသုံးပြု၍ Recallr ဝက်ဘ်ဆိုက်၏ ပထမ-ပါတီ အမှတ်အသားများကို ဖျက်နိုင်သည်။ ၎င်းသည် ဝက်ဘ်ဆိုက်-အကူအညီစကားပြောအသစ်တစ်ခု စတင်ရန်နှင့် အသစ်သော အမည်မသိလာရောက်သူ အမှတ်အသားတစ်ခု ဖန်တီးရန် ဖြစ်စေသည်။ ရွေးချယ်စရာ စျေးကွက်ဆိုင်ရာ စာတိုက်များမှ စာရင်းပယ်ဖျက်နိုင်ပြီး၊ အကောင့်နှင့် လုံခြုံရေး အီးမေးလ်များကို ဆက်လက် လိုအပ်နိုင်သည်။